Posted by Unknown On 1/17/2013
Selamün Aleyküm Arkadaşlar,
Bumerang
Bilindiği Üzere Bumerang Tamamen Ücretsiz Olan ve Sitenizi Her Gün Hürriyet.Com.Tr Adresinin Alt Kısmında Size Ayrılan Bölümünde Ücretsiz Tanıtmaktadır. Ben Eski Web Sitemde Denedim Gayet Güzel Bir Uygulama. Sonra Aksiliklerden Dolayı WebSitemi Kapattım. Şuan Tekrar Dönüş Yapacağım. Şimdi Size Bir Kare Resim Göstereceğim, Bu Resimde Sitenizin Nerede Yer Aldığı Vs. Yer Almaktadır.
Hürriyet Bumerang Tablosu

Peki Bumerang'ın Tekliflerini İncelediniz Mi ?
Teklifleri Sayesinde Sizde Para Kazanabilirsiniz...
Bumerang Network üyeleri, sponsor markalara ait duyuru, tanıtım, haber tarzındaki içerikleri sitelerinde yayınlayarak gelir elde edebilirler.

Ziyaretçilerinizin ilgisini çekecek içerikleri yayınlayın, kazanın!

Bumads teklifleri sayesinde Bumerang üyeleri sponsor markalar ile buluşuyor. Üyelerimiz site ve bloglarını kullanarak 3 pratik adımda kazanç elde edebiliyor:

1: Bir sponsor marka, "advertorial" tarzındaki içerikler (metin, resim, video gibi) hazırlayarak yayınlanmasını talep ettiği siteleri belirler. Bu içerikler size e-posta ve bumerang kullanıcı paneli üzerinden bir "teklif" olarak ulaştırılır.

2: Teklifi kabul etmek sizin takdirinizdir. Kabul ettiğiniz bir teklife ait içerikleri size gönderilen formatta, herhangi bir değişiklik yada ekleme yapmadan yayınlamanız gerekir. Böylece, ilgili içerikleri pratikçe yayına alabilirsiniz.

3: Teklifin yayın süresi sona erince (3-6 gün), belirlenen ücret teklif kazanç bakiyenize eklenir.

Yayınladığınız içeriklerin altında "Bir bumads advertorial içeriğidir." ibaresi yer alır, dolayısıyla bunlar size ait görüş, öneri ya da tavsiye niteliği taşımaz.

Daha fazla okutun ve konuşturun, daha fazla kazanın!

Bumads teklifleri ile daha nitelikli ve erişimi daha fazla olan site / blog sahipleri daha çok kazanırlar.

Bir Bumads teklifini yayınladığınızda elde edeceğiniz kazanç 2 faktöre göre belirlenir:

1: Site içerikleriniz ve tasarımınızın niteliklerine dair editörlerimizin yapacağı değerlendirmeler

2: Geçmişte yayınladığınız teklif içeriklerini ne kadar fazla kişiye ulaştırdığınızı ve teklif sistemindeki başarınızı ölçen metrikler ('Bumerang Skorunuz')

Bumerang Hakkında Bu Kadar Benim Sitemde Yazanlar,
Peki Bumerang'ı Ziyaret Etmeyi Düşündünüz Mü ?
Hemen Üye Olarak Daha Detaylı Bilgiye Ulaşabilirsiniz.


Üye Olma Linki

0 Yorum Yazildi.:

Yorum Gönder